Aplikacije za vlasnike kućnih ljubimaca

Vlasnici kućnih ljubimaca uvek imaju sopstvenu dinamiku, sopstvene brige koje drugim ljudima nisu poznate. Od skora, oni mogu imati i sopstvene aplikacije, koje takođe drugim ljudima ne moraju biti poznate.

DoggyDatez

Tako na primer, vlasnici bi sada možda mogli da se brinu i o dejting životu svog ljubimca. Reč je o aplikaciji koja je poput uobičajnih dejting aplikacija za ljude, međutim sada vlasnici mogu da pronađu druge vlasnike i njihove ljubimce koji žive u blizini i pozovu ih na zajedničku šetnju, da bi šetnje po kraju bile interesantnije. Aplikacija još uvek nije aktivna, ali je svakako zabavna ideja.

Whistle Pet Tracker

Jedan od najvećih strahova svakog vlasnika je da će mu se ljubimac izgubiti. Whistle je tu da uđe u trag životinjama koje vole da odlutaju, a funkcioniše tako što se aplikacija povezuje sa trakerom u ogrlici, nakon čega se dobija lokacija na kojoj se pas nalazi.

Cat Alone

Drugi najveći strah je šta će sve mačka uraditi kad je sama kod kuće, ako joj slučajno bude dosadno. Zato je razvijena aplikacija Cat Alone, sa šest opcija uz pomoć kojih mačka može da se zabavi, a svaka je uparena sa odgovarajućim zvukovima koji privlače pažnju životinje.

Dog Clicker Training

Ova aplikacija pomoći će vlasnicima pasa da što uspešnije i brže treniraju svoje pse. Aplikacija za treniranje pasa funkcioniše po modelu nagrađivanja poželjnog ponašanja, što je korisno, posebno u gradskim uslovima gde je prostor ograničen, a strpljenje građana nestabilno.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor