d

Ko smo mi?

I šta sve znamo o jednoj zgradi?

2000. godine, ESTAN je bio jedina softverska agencija koja je imala specijalizovani program za nekretnine - čuvena Janjićeva berza nekretnina.

Nastavili smo da se razvijamo u koraku s vremenom. Sada ćete sajtove ESTAN STUDIJA prepoznati po oštrom, preciznom i vrlo specifičnom dizajnu.

Estan Studio je jedinstveni spoj iskustva i inovacije, dizajnerskog, umetničkog mišljenja i inženjerske preciznosti.

Mi znamo sve izazove koje softver nosi sa sobom. Pravili smo sve od velikih informacionih sistema, preko originalnih veb sajtova do kompanja i optimizacija.

Svuda smo prisutni: ima nas po malo na portalima za nekretnine, u agencijama, u regionu, na vebu, tako da smo postali, jednostavno - nezamenljivi.

Naš zajednički rad počinje mnogo pre temelja vašeg projekta. Mi smo tu da vaš veb sajt bude dizajniran jedinstveno, markantno, nezamenljivo.

654
Zadovoljnih klijenata
30
Godina iskustva
120
Sajtova i kampanja

Za šta se zalažemo i šta radimo?

ESTAN STUDIO je posebni segment softverske agencije ESTAN, koja se specijalizuje za dizajniranje i promovisanje veb sajtova.

Naši veb sajtovi uglavnom su posvećeni novim, prestižnim arhitektonskim celinama u Srbiji i regionu, a tačan proces izradnje veb platforme, ma koliko zahtevne, poznajemo kao svoj džep: tokom saradnje duge preko dvadeset godina, poslovali smo sa stotine investitora, posrednika, banaka, preduzetnika, ustanovama kulture i mnogim drugim segmentima društva.

mi smo

– Tim sastavljen od mlađih i starijih, kreativnih ljudi

– Profesionalci posvećeni svom poslu

– Visoko obrazovani pojedinci koji su radili u zemlji i inostranstvu

– Dizajneri, programeri, pisci, prevodioci, developeri

 

ŽELITE DA RADITE S NAMA?

MI NISMO POČETNICI.

MI SMO NEZAMENLJIVI.

MI NISMO POČETNICI.

MI SMO NEZAMENLJIVI.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor